Pérez trasllada la preocupació per l’accidentalitat en les obres de la C-17

18 de gener de 2011

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez, s’ha reunit aquest matí amb responsables de la direcció de l’obra de desdoblament de la C-17 per expressar la seva preocupació per l’alta sinistralitat registrada en el tram d’obres en els últims dies. De fet, l’últim accident va tenir lloc ahir al vespre amb una topada entre dos vehicles que va provocar tres ferits lleus.

Els responsables de l’obra, gestionada per l’empresa Cedinsa, han dit que tenen constància de tots els accidents, que comparteixen aquesta preocupació i que per aquest motiu revisen diàriament que la senyalització del tram en obres sigui la correcta. Ambdues parts han recalcat la importància que els conductors facin cas a aquesta senyalització, sobretot pel que fa al límit de velocitat permesa, i han fet una crida a la precaució i a la prudència al llarg del tram en obres. La direcció de l’obra també recorda que en aquest tram hi circulen molts camions que, en un moment determinat, necessiten creuar la via principal i que els conductors han d’estar alerta.

En resposta a les últimes sortides de via, els responsables de l’obra han informat a Pérez que en els propers dies faran una actuació a la corba de la colònia Santa Maria per posar bandes rugoses de reducció de velocitat i un tractament antilliscant en el ferm, ja que alguns vehicles vénen accelerats de la recta anterior (de la depuradora cap a Ripoll), fet que augmenta la perillositat a la corba.

D’altra banda, Cedinsa també ha informat que el pas alternatiu per Terradellas s’acabarà entre avui i demà i que per Setmana Santa ja es passarà pel nou traçat. Aleshores s’haurà acabat la convivència entre conductors i obres, ja que aquestes es traslladaran al traçat actual, que quedarà tancat a la circulació.

Compartiu-ho amb: