Les obligacions del nou Codi de Consum de Catalunya

21 de gener de 2011

A partir del 23 de gener del 2011 per a les grans empreses i del 23 de juliol de 2011 per als empresaris que tinguin la consideració de petita o mitjana empresa, entren en vigor una sèrie d'obligacions en el marc del nou Codi de Consum de Catalunya. Des de l'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor es dóna a conèixer una nota informativa de l'Agència Catalana del consum adreçada als empresaris i comerciants perquè coneixin algunes d'aquestes obligacions, que seran exigibles a partir de les dates esmentades.

Nota informativa als empresaris i comerciants com a conseqüència de l'entrada en vigor de la llei 22/2010, de 20 de juliol, del Codi de Consum de Catalunya

Altres notes o avisos nous de l'apartat de l'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor:

. Avís sobre la contaminació per dioxines en ous i carn de pollastre a Alemanya

Compartiu-ho amb: