5 serveis d’abast comarcal a Televisió del Ripollès

24 de gener de 2011

A partir d'avui dilluns 24 de gener Televisió del Ripollès emet una nova sèrie de cinc serveis d'abast comarcal prestats des del Consell Comarcal del Ripollès o d'altres insitucions amb qui el Consell col·labora. Aquests serveis que es donaran a conèixer són el de Joventut i Cultura, l'Arxiu Comarcal del Ripollès, el d'Inserció laboral i atenció als emprenedors del Consorci Ripollès Desenvolupament, el Servei d'Esports Comarcal i el Refugi d'Animals del Ripollès.

Aquesta nova roda de serveis s’emetrà fins al 27 de febrer i deixarà pas a una última emissió de cinc nous serveis (Consorci de Benestar Social del Ripollès, Sensibilització mediambiental, Sector agroalimentari, Deixalleries i Turisme) que finalitzarà el dia 3 d’abril. D’aquesta manera s'hauran mostrat fins a 20 serveis d’abast comarcal donant a conèixer la tasca del Consell Comarcal del Ripollès, el Consorci Ripollès Desenvolupament o el Consorci de Benestar del Ripollès, entre d’altres.

Consulteu aquí els dies i hores d'emissió previstos des del 24 de gener fins al 27 de febrer.

Compartiu-ho amb: