La seu del nou Centre Formatiu del Ripollès estarà a punt a finals de març

16 de febrer de 2011

Les obres d’adequació de la tercera planta de l’edifici Modest Sayós de Ripoll, al costat de l’escola dels Salesians, estaran enllestides a finals del proper mes de març per acollir la seu del Centre Formatiu de Ripollès, que englobarà l’Escola Oficial d’Idiomes de Ripoll i el Centre d’Autoformació i Escola d’Adults actualment ubicats a l’IES Abat Oliba de Ripoll i al Consell Comarcal del Ripollès respectivament.

Aquest matí el president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez, ha fet una visita a les obres, que van començar la setmana passada i que es troben en una fase d’enderroc. Pérez ha explicat que els 750m2 de la planta seran més que suficients per englobar les activitats formatives de les dues institucions que, independentment de quan decideixin fer el trasllat, podran començar el curs 2011-2012 des de les noves aules.

El cost de les obres, assumides pel Consell Comarcal del Ripollès, es de 214.700 euros, un 94% dels quals vénen finançats per Pla Únic d’Obres i Serveis (204.000 euros). Segons Pérez, “amb aquesta obra des del Consell ens sumem al projecte d’illa cultural promogut des de l’Ajuntament de Ripoll i que engloba aquest Centre Formatiu, l’Escola Comarcal de Música del Ripollès, la biblioteca Lambert Mata i els seus annexos i el nou casal de joves”.

Una de les particularitats d’aquest Centre Formatiu és que s’escalfarà a través d’una caldera de biomassa, que també donarà servei a tot l’edifici Modest Sayós, on també hi ha l’Escola Comarcal del Música del Ripollès i la llar d’infants El Petit Avet. Les obres de la instal·lació de la caldera, que assumirà el Consell Comarcal, ja estan en fase d’adjudicació.

Compartiu-ho amb: