Repàs de l’actualitat del Consell al 19×19

22 de febrer de 2011

Avui dimarts 22 de febrer s’emet el programa informatiu mensual del Consell Comarcal, el 19×19, per Televisió del Ripollès. El nou Centre Formatiu del Ripollès, la tasca del Consorci d'Espais d'Interès Natural del Ripollès i una nova campanya de sensibilització mediambiental del Consell són alguns dels temes que s'hi tracten.

Els continguts del programa són els següents:

– Entrevista de repàs de l’actualitat amb el president del Consell Comarcal del Ripollès. Temes: inici d’obres del futur Centre Formatiu del Ripollès, impuls a la instal·lació de calderes de biomassa a Planoles i a Llanars, el front comú de Consell i alcaldes per cercar finançament extern per al manteniment del cost del SAT, visita del nou delegat del Govern a Girona al Ripollès, resultat de la inserció laboral del programa “Treball a les 7 comarques” i reunió de seguiment del Pacte Comarcal per a les Infraestructures del Ripollès.

– Entrevista amb el gerent del Consorci dels Espais d’Interès Natural del Ripollès, Esteve Pous, per parlar sobre l’ens i la tasca que du a terme.

– Entrevista amb el conseller comarcal de Medi Ambient, Àngel Ferrer, sobre la nova campanya de sensibilització mediambiental que està duent a terme el Consell Comarcal.

 

Dies i horaris d’emissió:

Dimarts a les 21.30h

Dimecres a les 15.30h

Dissabte a les 21.30h

 

Properament penjarem l’enllaç del programa a l’apartat del 19×19 de la pàgina web.

Compartiu-ho amb: