Últims reportatges del Consell Comarcal per TVR

Portada » Notícies » Noticies » Últims reportatges del Consell Comarcal per TVR

Últims reportatges del Consell Comarcal per TVR

Publicat el

El Consorci de Benestar Social del Ripollès, la tasca en turisme i el sector agroalimentari, el servei de deixalleries i l'organització del Consell Comarcal del Ripollès són els cinc serveis d'abast comarcal que s'explicaran a partir d'avui per Televisió del Ripollès en uns reportatges que sortiran just abans de cada edició del Comarca Informatiu (14h, 20h, 22h). Aquesta serà l’última sèrie de reportatges que s'emetrà sobre els serveis del Consell Comarcal del Ripollès i els serveis que en deriven. L'emissió finalitzarà el 28 de març perquè és la data límit per fer publicitat insitucional en motiu de les eleccions municipals del 22 de maig. Consulteu aquí el calendari previst.

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page