Penúltim 19×19 de la legislatura 2007-2011

10 de març de 2011

En motiu de les eleccions municipals del proper 22 maig, el programa informatiu del Consell Comarcal que s’emet mensualment per Televisió del Ripollès, el 19×19, haurà de deixar d’emetre’s a partir del mes d’abril, període considerat preelectoral en què no està permès fer cap tipus de propaganda insitucional. És per això que per aquest mes de març hem preparat dos programes especials que s’emetran en dies i hores diferents de les habituals. El primer, s'emet aquesta nit.

El primer programa s’emet avui dijous 10 de març a les 22.30h i consisteix en un repàs amb el president del Consell Comarcal del Ripollès dels objectius assolits en el marc del Pla Comarcal per a les Infraestructures del Ripollès, un dels documents/projectes cabdals realitzats durant aquesta legislatura.

El programa d’avui també es podrà veure el divendres 11 de març a les 15.30h i el diumenge 13 de març a les 22:30h.

El segon programa consistirà en un balanç de la legislatura a càrrec dels consellers comarcals de l’equip de govern i s’emetrà el proper dimarts 22 de març. Properament en donarem els detall.

Ambdós programes, com sempre, es podran veure uns dies després de la seva emissió a l’apartat del programa al web del Consell.

Compartiu-ho amb: