Noves accions informatives de l’Oficina del Consumidor

11 de març de 2011

Concidint amb la celebració, el proper dimarts 15 de març, del Dia mundial dels drets de les persones consumidores, l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor del Consell Comarcal del Ripollès oferirà dues accions informatives sobre els drets dels consumidors per a diferents col·lectius.

La primera acció tindrà lloc el mateix dimarts 15 de març a les 15.30h i consistirà en una xerrada organitzada en col·laboració amb l’associació de veïns Ripoll 60. Es tractarà de fer un repàs genèric de les principals qüestions relacionades amb el consum i informar sobre els drets i deures bàsics en aquesta matèria. La xerrada tindrà lloc al local de l’associació d’aquest barri de la carretera de Barcelona, a la plaça Vila de Prades, núm. 6.

La segona acció tindrà lloc el divendres 18 de març a les 12.30h i consistirà en una xerrada informativa sobre els drets de la gent gran com a persones conumidores. Una sessió informativa específica per a aquest col·lectiu que tindrà lloc a la Residència de Ribes de Freser, situada al passeig Àngel Guimerà, núm. 6.

Compartiu-ho amb: