6è Cicle de concerts en família de l’Escola de Música

21 de març de 2011

Com cada any, els professors de l’Escola Comarcal de Música del Ripollès protagonitzen la sèrie de concerts del Cicle de concerts en família, que enguany arriba a la sisena edició. El cicle consta de cinc concerts de música clàssica o de música moderna que tindran lloc durant els mesos d’abril i maig a les poblacions on l’escola té una seu. Tots els concerts es faran un diumenge a les 7 de la tarda i seran gratuïts.

Els concerts de música clàssica aniran a càrrec dels professors Mònica Bargalló, Agustí Brugada, Victòria Katsyuba i Gemma Solà i es faran a Campdevànol (Centre Cívic La Confiança, el 3 d’abril a les 7 de la tarda) i a Camprodon (Hotel Camprodon, el 10 d’abril a les 7 de la tarda).

Els concerts de música moderna aniran a càrrec dels professors Jordi Ballesteros, Mònica Bargalló, Lluís Casals, Sílvia Garcia, Carles Miguel, Franco Molinari i Jordi Pau i es faran a Ripoll (Sala Abat Senjust, l’1 de maig a les 7 de la tarda), a Sant Joan de les Abadesses (Palau de l’Abadia, el 8 de maig a les 7 de la tarda) i a Planoles (Sala Casino, el 15 de maig a les 7 de la tarda).

 

Compartiu-ho amb: