Els alumnes de l’Escola de Música del Ripollès van a granollers per conèixer el ‘pianoforte’

28 de març de 2011

Com cada any, el Departament de piano de l'Escola Comarcal de Música del Ripollès organitza una sortida per tal d'ampliar la formació dels alumnes de piano. Aquest curs, la sortida es va realitzar el dissabte passat, dia 26 de març, a l’Escola Municipal de Música Josep M. Ruera de Granollers i hi van participar una trentena d’assistents, entre pares i alumnes.

L'objectiu era conéixer de primera mà el pianoforte, instrument antecessor del piano actual. La sessió va anar a càrrec del pianista Josep M. Roger, especialista en pianoforte i actual director de l’Escola Municipal de Música de Granollers, i va consistir en unes interessants explicacions sobre el funcionament i característiques més importants del pianoforte, al mateix temps que s’interpretaven diferents obres de Mozart, Beethoven i Bach amb piano i pianoforte. D'aquesta manera els alumnes i acompanyants ripollesos van poder copsar les diferències i similituds entre els dos instruments.

Els alumnes també van poder tocar i provar el pianoforte del professor Roger, que és una còpia exacte d'un instrument holandès del segle XVIII.

 

Podeu veure més fotos a l'apartat de Galeria de fotos del web    

Compartiu-ho amb: