El Ripollès visita empreses socialment responsables de la Garrotxa i el Collsacabra

31 de març de 2011

Empresaris i empresàries dels territoris del Ripollès, la Vall del Ges i el Bisaura, van visitar dimarts passat, 29 de març, la Garrotxa per tal de conèixer l’experiència d’implantació del Codi de Gestió Sostenible en aquest territori i en el Collsacabra.

El programa de visita va consistir inicialment, en una presentació de l’estratègia d’implantació del Codi de Gestió Sostenible en el territori per part del gerent de la Fundació Privada Garrotxa Líder, i després en la visita d’empreses socialment responsables -empreses que han implantat el Codi de Gestió Sostenible i que periòdicament publiquen els seus resultats econòmics, ambientals i socials a través d’una memòria de sostenibilitat-. Les empreses visitades van ser la Cooperativa La Fageda de Santa Pau, el apartaments turístics i agrobotiga Can Morera de Les Preses i l’empresa agroalimentària Serrat Agrocuina de Joanetes a la Vall d’en Bas. 

Aquesta jornada de coneixement s’emmarca dins el projecte de Transferència, Implantació i Consolidació del Codi de Gestió Sostenible promogut per la Fundació Privada Garrotxa Líder i l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, que  està subvencionat pel programa de Projectes Innovadors d’acord amb l’Ordre TRE/293/2010 i està patrocinat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu. L’objectiu d’aquest projecte és transferir i implantar el Codi de Gestió Sostenible als territoris del Ripollès, la Vall del Ges i el Bisaura, i consolidar la seva implantació a la Garrotxa i el Collsacabra amb la voluntat de promoure polítiques de gestió socialment responsables a les organitzacions públiques i privades de tots aquests territoris com a fórmula per consolidar el teixit empresarial i contribuir al desenvolupament sostenible.

 

Text i fotografia: Associació Leader Ripollès Ges Bisaura

Compartiu-ho amb: