La Candidatura Barcelona Pirineu 2022 es presentarà al Ripollès

6 d'abril de 2011

L’oficina de la Candidatura Olímpica BarcelonaPirineu 2022 està recorrent el territori de muntanya català per construir el que anomenen ‘llegat de la Candidatura olímpica’, és a dir, per captar tot allò que pot oferir el territori a la candidatura i explicar tot allò que pot oferir la candidatura al territori. El Ripollès formem part d’aquesta cadena muntanyosa i el president del Consell Comarcal ha demanat a membres de l’oficina de la Candidatura que viguin a la comarca per explicar-nos el projecte.

Vindran el proper dimarts 12 d’abril a les 6 de la tarda a la sala d’actes del Consell Comarcal del Ripollès en una presentació que anirà a càrrec de Lolo Ibern i Òscar Grau, responsable d’esports i gerent de la Candidatura respectivament.

Durant la presentació el president del Consell farà entrega als representants de la Candidatura d’un document que s’ha elaborat per exposar l’oportunitat que significaria pel Ripollès la celebració d’aquests jocs olímpics d’hivern, què podria oferir la comarca i quin llegat ens agradaria que ens quedés.

Estan convidats a l’acte diferents agents del territori, des de les estacions de muntanya fins a les escoles i els instituts, passant per ajuntaments, hospital comarcal, clubs d’esquí, comerciants, empresaris, sindicats, hotels i restaurants, etc, que han rebut prèviament el document que es presentarà i hi han fet les seves aportacions.

Compartiu-ho amb: