El Consell es queixa a la CCMA perquè Esport3 encara no es veu en alguns pobles del Ripollès

7 d'abril de 2011

Després de rebre queixes d’alguns veïns i alcaldes, sobretot de pobles petits de les valls de Ribes i Camprodon, pel fet de no rebre el senyal del nou canal especialitzat Esport 3 de Televisió de Catalunya (TVC), el Consell Comarcal del Ripollès va demanar explicacions per escrit a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) el 22 de març passat.

La resposta ha arribat aquesta setmana per part del defensor de l’Audiència de la Coporació, Carles Pérez i Jaumira, que ha recollit les explicacions donades per TVC: el canal s’ha engegat amb una cobertura efectiva sobre el 90% de la població i la voluntat de la direcció és assolir el 100% de la cobertura al més aviat possible abastint el territori d’un gran nombre de petits repetidors que donen servei a les diferents localitats. De moment, la direcció de la televisió no ha facilitat cap data ni ha precisat cap calendari concret, però diuen ser coneixedors d’aquesta deficiència i que la voluntat és posar-hi remei. Més informació

El defensor de l’Audiència de la CCMA es compromet a insistir amb la qüestió i a fer-nos arribar més informació de seguida que n’hi facilitin i està d’acord amb la queixa expressada des del Consell Comarcal del Ripollès que creu que un canal públic ha de ser per definició d’accés gratuït i universal i que no és just que alguns ciutadans de la comarca no puguin gaudir de programes i transmissions que ara es donen en exclusiva per aquest nou canal.

Compartiu-ho amb: