Alumnes del Tomàs Raguer visiten el Consell Comarcal

14 d'abril de 2011

Els alumnes de 4t de primària de l'Escola Tomàs Raguer de Ripoll van visitar ahir al matí el Consell Comarcal del Ripollès. En el marc dels seus estudis sobre el Ripollès, els alumnes van poder conèixer de la mà del president del Consell quines són les funcions que desenvolupa l'ens comarcal. Els dinou nens i nenes que formen aquest curs estan fent un simulacre d'eleccions municipals a la seva classe per entendre com s'escullen dels representants d'un ajuntament.

Aquest fet va servir perquè el president del Consell els expliqués com funciona l'elecció dels representants del Consell Comarcal del Ripollès. Després de fer una reunió a la sala de plens com si fossin els propis consellers comarcals, van visitar les instal·lacions del Consell: el despatx del president, la sala de comissions, els despatxos dels treballadors i les aules del Centre d'Autoformació del Ripollès.

 

 

Compartiu-ho amb: