El llibre que posa llum a ‘l’afer Centelles’ es presenta a l’Arxiu Comarcal

Portada » Notícies » Noticies » El llibre que posa llum a ‘l’afer Centelles’ es presenta a l’Arxiu Comarcal

El llibre que posa llum a ‘l’afer Centelles’ es presenta a l’Arxiu Comarcal

Publicat el

Aquest any la Setmana Santa serà més literària que mai ja que Sant Jordi cau entremig. Per començar la setmana del llibre i la rosa, l'Arxiu Comarcal del Ripollès ha organitzat la presentació del llibre El preu de la memòria. El cas de l'Arxiu Centelles de Ramon Alberch. La presentació tindrà lloc el dilluns 18 d'abril a les 19.30h a la seu de l'Arxiu (Hospital Vell. Raval de l'hospital 2, Ripoll). Hi seran presents l'autor del llibre i el professor d'història moderna de la Universitat de Barcelona, Jaume Dantí.

Més informació: Comunicat de premsa de l'Arxiu Comarcal del Ripollès