Presentació d’un projecte per al desenvolupament del sector forestal al polígon comarcal de Sant Joan

27 d'abril de 2011

Des del Consell Comarcal del Ripollès fa temps que s’ha apostat per desenvolupar el sector forestal a la comarca amb l’aprofitament de la biomassa per a ús energètic com a punt central. Fa uns mesos es presentava el Pla Estratègic de la Biomassa al Ripollès amb una proposta d’instal·lació de calderes per escalfar els equipaments municipals. Paral·lelament a aquesta feina amb el sector públic, el Consell ha estat treballant amb el sector privat per poder tenir un centre d’activitats relacionades amb el món forestal a la comarca que generi ocupació, que permeti cuidar el nostre entorn i que ocupi part del sòl industrial que actualment està buit. Una feina que està arribant a bon port i que explicarem aquest proper divendres 29 d’abril a les 11 del matí a la sala d’actes del Consell. Consulteu la convocatòria

Compartiu-ho amb: