El Consell explica la contractació administrativa als empresaris del Ripollès

Portada » Notícies » Noticies » El Consell explica la contractació administrativa als empresaris del Ripollès

El Consell explica la contractació administrativa als empresaris del Ripollès

Publicat el

Una vintena d'empresaris de la comarca van participar el divendres passat en un curs organitzat per la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès per conèixer la Llei de contractes del sector públic, el tipus de contractes que hi ha i el procediment a seguir. L'explicació va anar a càrrec del gerent i la secretària del Consell Comarcal del Ripollès, Raül Morales i Marta Arxé. El curs, que portava per títol "Contractació administrativa. Presentació d'ofertes" va començar a 2 quarts d'11 del matí, va tenir lloc a la sala d'actes de la UIER, a Ripoll, i també va comptar amb la presència dels presidents de la UIER i el Consell Comarcal, Joan Vilalta i Enric Pérez, respectivament.