Després de la festa major de Ripoll, últim ple de la legislatura

10 de maig de 2011

Els 200 alumnes de 5è de primària de les escoles del Ripollès i el grup Randellaires han donat el tret de sortida, aquest dimarts a la tarda, a la festa major de Ripoll. Ha estat en el marc de la 7a trobada de música tradicional del Ripollès, en què col·labora el Consell Comarcal del Ripollès, que donarà com a fruit l'edició d'un CD amb les composicions protagonitzades per les veus dels més joves de la comarca. En motiu de la festa major de Sant Eudald, la seu del Consell Comarcal del Ripollès tancarà els dies 11 i 12, mentre que obrirà en l'horari habitual el divendres 13 de maig (de 9 a 15h). Tornant de festa major, el Consell Comarcal viurà l'últim ple ordinari de la legislatura. Serà el dimarts 17 de maig, a les 8 del vespre, amb aquest ordre del dia.

 

Algunes de les imatges que ens ha deixat la 7a trobada de música tradicional del Ripollès, que serveix per recuperar composicions tradicionals d'arrel ripollesa:

 

Podeu veure més fotos aquí

Compartiu-ho amb: