Èxit de l’estand Som.nit de la festa major de Ripoll

16 de maig de 2011

La nit del divendres 13 de maig, un dels punts forts de la festa major de Ripoll, l’estand informatiu Som.nit de Creu Roja es va instal·lar entre dos punts estratègics, la plaça de la Lira i la plaça Sant Eudald, per informar els joves sobre els riscos del consum d’alcohol i drogues. L’activitat, que va comptar amb el suport tècnic del Servei de Joventut del Ripollès, ha estat ben valorada ja que durant tota la nit es van apropar molts joves que van recollir informació i rebre diferent material (fulletons i postals informatives, enganxines, preservatius…) i van participar en les activitats que es proposaven, com la ruleta de la salut, amb preguntes sobre alimentació, drogues i sexualitat, i les proves d’alcoholèmia (se’n van realitzar una desena amb resultat positiu i es va acceptar buscar una alternativa a la conducció).

Com a complement a l’activitat, les tècniques de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès, van repartir ampolles d’aigua cedides per Aigua de Ribes als usuaris i usuàries del Bus de les Festes. Ambdues intervencions, el repartiment d’aigües i l’estand del Som.nit, es repetiran per les festes majors de Camprodon, Ribes de Freser, Sant Joan de les Abadesses i Campdevànol. Més informació

 


 

Compartiu-ho amb: