Esmorzar de pagès amb productes del Ripollès a la Festa nacional de la llana de Ripoll

Portada » Notícies » Noticies » Esmorzar de pagès amb productes del Ripollès a la Festa nacional de la llana de Ripoll

Esmorzar de pagès amb productes del Ripollès a la Festa nacional de la llana de Ripoll

Publicat el

L'Àrea de dinamització del sector agroalimentari del Consorci Ripollès Desenvolupament promocionarà els productes de la comarca entre els assistents a la Festa nacional de la llana i casament a pagès de Ripoll, que tindrà lloc aquest proper diumenge 29 de maig. Serà a través d'un esmorzar de pagès a la plaça Abat Oliba. Per 5 euros es podran degustar seques amb llangonisseta del Ripollès, cansalada virada i pa torrat amb tomàquet i es podrà escollir beguda (aigua, vi o cervesa).

L'esmorzar de pagès anirà a càrrec dels membres de l'Associació de Carnissers i Xarcuters del Ripollès, en concret, de les carnisseries de Ripoll (Ca la Magda, Carnisseria Constans, Carnisseria Carles i Mila i Polleria Pineda), amb el suport de Ripollès Desenvolupament i l'Ajuntament de Ripoll.

L'objectiu de l'esmorzar és que els visitants puguin degustar els productes de qualitat que elaboren els socis de l'Associació de Carnissers i Xarcuters del Ripollès, que disposaran d'una carpa a la mateixa plaça per posar a la venda aquests productes.

Els membres de l'Associació de Petits Elaboradors Agroalimentaris del Ripollès també hi seran presents promocionant i venent els productes propis com la Coca del Ripollès i els derivats làctics del Ripollès.

 

Més informació: Nota de premsa del Consorci Ripollès Desenvolupament