Esmorzar de pagès amb productes del Ripollès a la Festa nacional de la llana de Ripoll

25 de maig de 2011

L'Àrea de dinamització del sector agroalimentari del Consorci Ripollès Desenvolupament promocionarà els productes de la comarca entre els assistents a la Festa nacional de la llana i casament a pagès de Ripoll, que tindrà lloc aquest proper diumenge 29 de maig. Serà a través d'un esmorzar de pagès a la plaça Abat Oliba. Per 5 euros es podran degustar seques amb llangonisseta del Ripollès, cansalada virada i pa torrat amb tomàquet i es podrà escollir beguda (aigua, vi o cervesa).

L'esmorzar de pagès anirà a càrrec dels membres de l'Associació de Carnissers i Xarcuters del Ripollès, en concret, de les carnisseries de Ripoll (Ca la Magda, Carnisseria Constans, Carnisseria Carles i Mila i Polleria Pineda), amb el suport de Ripollès Desenvolupament i l'Ajuntament de Ripoll.

L'objectiu de l'esmorzar és que els visitants puguin degustar els productes de qualitat que elaboren els socis de l'Associació de Carnissers i Xarcuters del Ripollès, que disposaran d'una carpa a la mateixa plaça per posar a la venda aquests productes.

Els membres de l'Associació de Petits Elaboradors Agroalimentaris del Ripollès també hi seran presents promocionant i venent els productes propis com la Coca del Ripollès i els derivats làctics del Ripollès.

 

Més informació: Nota de premsa del Consorci Ripollès Desenvolupament

Compartiu-ho amb: