Es clou una nova edició del programa intergeneracional de Ribes de Freser

31 de maig de 2011

Set dels vuit alumnes de 6è de primària de l’Escola Mare de Déu de Núria de Ribes de Freser han participat aquest any al programa de voluntariat intergeneracional que organitza el Consorci de Benestar Social del Ripollès amb la residència geriàtrica Vall de Ribes i la col·laboració de l’Associació de dones del municipi.

Es tracta d’un programa que té més de 15 anys de vigència i que sempre compta amb una gran participació per part dels alumnes. Una treballadora del Consorci els presenta a classe l’opció de participar en aquest programa de voluntariat, els nens i nenes interessats s’hi apunten, es busca una tarda que els vagi bé a tots i durant un mes destinen aquesta tarda a estar una estona amb una trentena d’avis i àvies de la residència, amb qui berenen i fan un quinto.

Aquesta tarda s’ha clausurat el programa d’enguany i el president del Consorci, Enric Pérez, ha lliurat uns diplomes i uns obsequis a les joves participants i a la presidenta de l’Associació de dones de Ribes (tots a la fotografia de sota, juntament amb la directora de la residència), des d’on s’ajuda a preparar els regals i la logística del quinto setmanal.

Pérez ha destacat la bona acollida que té cada any el programa i la importància d’establir aquest vincle entre joves i gent gran, que espera amb moltes ganes la visita setmanal dels nois i noies amb qui poden intercanviar experiències i vivències i, sobretot, amb qui passen una bona estona tot jugant.

Compartiu-ho amb: