Concert de final de curs dels alumnes de l’Escola Comarcal de Música

3 de juny de 2011

Els 200 alumnes de l’Escola Comarcal de Música del Ripollès van ser aquest dijous a la tarda els protagonistes del concert de final de curs 2010-2011. La sala Diagonal de Campdevànol es va omplir de pares, mares, professors i acompanyants dels alumnes procedents de les cinc seus: Ripoll, Campdevànol, Planoles, Sant Joan de les Abadesses i Camprodon, que van voler compartir el treball realitzat de cant coral i grups instrumentals durant el curs.

Durant el concert es van poder veure i sentir les corals dels diferents cursos (preparatori, 1r, 2n, 3r i 4t de grau elemental i la d’adults), grups de violins, guitarres i d’acordions, la banda, diferents combos (grups instrumentals) i els solos de tres alumnes que es van atrevir a pujar sols a l’escenari.

 

 

El curs de l’Escola Comarcal de Música del Ripollès finalitzarà el proper 8 de juliol, després de posar punt i final a les classes (23 de juny), fer els examens i les audicions dels alumnes (a partir del 27 de juny) i de lliurar els informes i els diplomes (primera setmana de juliol). Les portes del centre, però, no es clouran ja que donaran pas als alumnes del Curs Internacional d’Interpretació Musical de Ripoll que, com cada any, fan servir les instal·lacions de l’Escola per dur a terme les classes.

D’altra banda, l’Escola ha organitzat un cicle de concerts de música clàssica i moderna sota el nom d’Estiu Musical, que tindran lloc a les cinc poblacions que acullen les seus del centre entre l’1 i el 10 de juliol.

Mònica Bargalló, directora del centre, fa una bona valoració del curs i destaca “l’entrada constant d’alumnes nous que fa que la perspectiva sigui de creixement constant”. Uns alumnes que tenen des de 5 fins a 70 anys i que ja poden començar les preinscripcions de cara al curs 2011-2012.

 

La sala Diagonal es va omplir de gom a gom per seguir el concert de final de curs

Compartiu-ho amb: