Un corresponsal d’Easy Rider coneix Itinerànnia per programar un viatge caminant del Pirineu al mar

Portada » Notícies » Noticies » Un corresponsal d’Easy Rider coneix Itinerànnia per programar un viatge caminant del Pirineu al mar

Un corresponsal d’Easy Rider coneix Itinerànnia per programar un viatge caminant del Pirineu al mar

Publicat el

A finals de maig un corresponsal d'Easy Rider, una empresa d'origen nordamericà que programa activitats senderistes per a grups, va ser al Ripollès per conèixer sobre el terreny la xarxa de senders Itinerànnia, amb l'objectiu de captar possibles ofertes per als seus usuaris i programar un viatge caminant del Pirineu al mar. El corresponsal, Javier Castellanos, va ser també a les altres comarques per on passa aquesta xarxa de senders de 2.500 quilòmetres, la Garrotxa i l'Alt Empordà, en una iniciativa organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Durant la seva estada a les tres comarques, Castellanos va visitar diferents trams d'Itinerànnia i possibles establiments on allotjar-se sota el guiatge de la coordinadora de la xarxa de senders, Adriana Ramon, i la tècnica de turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament, Raquel Molina, en el recorregut pel Ripollès. L'empresa Easy Rider organitza activitats senderistes dirigides a grups d'entre 4 i 16 persones, majoritàriament de més de 55 anys i amb un poder adquisitiu mig-alt, que s'allotgen cada nit en un establiment diferent i fan caminades d'entre 4 i 5 hores.

Al Ripollès, Castellanos va desplaçar-se a Setcases, Llanars, Camprodon, Molló i Beget; a la Garrotxa va conèixer la Vall d'en Bas, Montagut i Oix, Olot, Santa Pau i Besalú. Finalment, a l'Alt Empordà, va fer un tram de Llançà fins a la Selva de Mar, va visitar el Mas Estela, el Port de la Selva i Sant Pere Pescador.

Més informació: nota de premsa del Consorci Ripollès Desenvolupament
 

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page