Un corresponsal d’Easy Rider coneix Itinerànnia per programar un viatge caminant del Pirineu al mar

6 de juny de 2011

A finals de maig un corresponsal d'Easy Rider, una empresa d'origen nordamericà que programa activitats senderistes per a grups, va ser al Ripollès per conèixer sobre el terreny la xarxa de senders Itinerànnia, amb l'objectiu de captar possibles ofertes per als seus usuaris i programar un viatge caminant del Pirineu al mar. El corresponsal, Javier Castellanos, va ser també a les altres comarques per on passa aquesta xarxa de senders de 2.500 quilòmetres, la Garrotxa i l'Alt Empordà, en una iniciativa organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Durant la seva estada a les tres comarques, Castellanos va visitar diferents trams d'Itinerànnia i possibles establiments on allotjar-se sota el guiatge de la coordinadora de la xarxa de senders, Adriana Ramon, i la tècnica de turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament, Raquel Molina, en el recorregut pel Ripollès. L'empresa Easy Rider organitza activitats senderistes dirigides a grups d'entre 4 i 16 persones, majoritàriament de més de 55 anys i amb un poder adquisitiu mig-alt, que s'allotgen cada nit en un establiment diferent i fan caminades d'entre 4 i 5 hores.

Al Ripollès, Castellanos va desplaçar-se a Setcases, Llanars, Camprodon, Molló i Beget; a la Garrotxa va conèixer la Vall d'en Bas, Montagut i Oix, Olot, Santa Pau i Besalú. Finalment, a l'Alt Empordà, va fer un tram de Llançà fins a la Selva de Mar, va visitar el Mas Estela, el Port de la Selva i Sant Pere Pescador.

Més informació: nota de premsa del Consorci Ripollès Desenvolupament
 

Compartiu-ho amb: