El Ripollès a La Vanguardia i a mitjans de comunciació lleidetans

15 de juny de 2011

A través del producte Terra de Comtes i Abats, les propostes culturals, naturals i gastronòmiques del Ripollès arribaran als espectadors del programa de viatges Me LarGO de La Vanguardia TV i també a la província de Lleida a través d'un reportatge per La Manyana TV (Canal Català), la revista La Cuina i diversos portals web de turisme. Aquesta setmana els periodistes dels respectius mitjans han estat a la comarca per conèixer sobre el terreny el patrimoni ripollès.

Aquest cap de setmana passat (11 i 12 de juny) va ser el torn dels periodistes de La Vanguardia, que van poder enregistrar  els llocs més emblemàtics del producte Terra de Comtes i Abats per promoure'ls a través d'un reportatge per al programa de viatges Me Largo, que mostra els secrets més ben guardats de ciutats i paratges on escapar-se un cap de setmana. Llocs com el monestir de Santa Maria, el Museu Etnogràfic i el CAT de Ripoll; el monestir, el Palau de l'Abadia i el Centre d'Interpretació del Mite del Comte Arnau de Sant Joan de les Abadesses; el camí Ral de Campdevànol i el santuari de Montgrony i el castell de Mataplana de Gombrèn.

A més de visitar els monuments arquitectònics més rellevants, els periodistes també van poder gaudir de la gastronomia del Ripollès als hotels La Solana del Ter de Ripoll i La Sèquia Molinar de Campdevànol, on es van allotjar, i a la Fonda Xesc de Gombrèn, on van gaudir d'un menú degustació i van tenir ocasió d'entrevistar el cuiner mereixedor de l'estrella Michelin, Francesc Rovira.

En la mateixa línia, durant aquesta setmana uns altres periodistes de la província de LLeida també s'han acostat a la comarca amb l'objectiu de viure el Ripollès en primera persona i poder elaborar reportatges per La Manyana TV (Canal Català), la revista La Cuina (publciació que tracta temes de cuina, hoteleria i turisme) i diversos portals web de turisme.

 

Més informació: nota de premsa del Consorci Ripollès Desenvolupament

Compartiu-ho amb: