Els professors de l’Escola de Música proposen un ‘Estiu Musical’

21 de juny de 2011

Seguint la batuta del Cicle de concerts en família, que enguany ha arribat a la sisena edició, els professors de l’Escola Comarcal de Música del Ripollès han preparat un primer cicle de concerts sota el nom d’Estiu musical, que tindrà lloc del 2 al 10 de juliol. El cicle consta de cinc concerts, tres de música clàssica i dos de música moderna,  que es faran a les poblacions on l’escola té seu: Planoles, Camprodon, Ripoll, Campdevànol i Sant Joan de les Abadesses.

El primer concert es farà el dissabte 2 de juliol a l’església de Planoles. Serà de música clàssica i hi participaran els professors Mònica Bargalló (cant), Agustí Brugada (flauta), Sílvia Garcia (clarinet), Gemma Solà (piano) i Victòria Katsyuba (piano). Consulteu el cartell del concert.

El segon concert tindrà lloc el dilluns 4 de juliol a l’Hotel Camprodon. Serà de música clàssica i hi intervindran Mònica Bargalló (cant), Sílvia Garcia (clarinet) i Victòria Katsyuba (piano). Consulteu el cartell del concert.

El tercer concert es farà el dimecres 6 de juliol a la plaça de la Lira de Ripoll. Serà de música moderna i comptarà amb les interpretacions dels professors Mònica Bargalló (cant), Jordi Ballesteros (saxo), Lluís Casals (guitarra), Carles Miguel (bateria), Franco Molinari (baix) i Jordi Pau (piano). Consulteu el cartell del concert.

El concert de Campdevànol tindrà els mateixos protagonistes que el de Ripoll. També serà de música moderna i es farà el divendres 8 de juliol al Centre Cívic La Confiança. Consulteu el cartell del concert.

El cicle es clourà el diumenge 10 de juliol al Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses. Serà un concert de música clàssica protagonitzat per Mònica Bargalló (cant), Agustí Brugada (flauta), Sílvia Garcia (clarinet), Gemma Solà (piano) i Victòria Katsyuba (piano). Consulteu el cartell del concert.

Tot els concerts es faran a les 7 de la tarda i l’entrada serà gratuïta.

 

Cartell del primer concert, a Planoles:

Compartiu-ho amb: