Per Sant Joan, revetlles amb precaució

Portada » Notícies » Noticies » Per Sant Joan, revetlles amb precaució

Per Sant Joan, revetlles amb precaució

Publicat el

L'Oficina Comarcal d'Infomació al Consumidor (OCIC) del Ripollès s'afegeix a la campanya de la Generalitat de Catalunya per informar a la població sobre riscos i consells de seguretat per evitar accidents amb els petards durant les revetlles d'estiu, especialment la revetlla de Sant Joan, que se celebrarà aquesta setmana. Per això en el seu apartat web i a través d'altres canals de comunicació es fa ressò de la pàgina Revetlles de la Generalitat, amb tot tipus de recomanacions i consells: des de consells d'ús dels petards o com fer les fogueres fins a consells sanitaris i per a l'autoprotecció.

 

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page