El Ripollès a la 1a Mostra de productes i serveis d’empreses socialment responsables

27 de juny de 2011

L'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i la Fundació Garrotxa Líder han estat els organitzadors de la 1a Mostra de productes i serveis d'empreses socialment responsables, que va tenir lloc el 14 de juny passat a l'Hospici d'Olot. Hi van participar una seixantena d'empreses de la Garrotxa i el Ripollès amb l'objectiu de posar en comú les seves experiències i reflexionar sobre quin podria ser el seu principal valor afegit.

La mostra va ser presidida per Joan Espona, president de la Fundació Garrotxa Líder i Joan Turrats, president de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisuara, i s’emmarcava en el “Projecte de transferència, implantació i consolidació del Codi de Gestió Sostenible” subvencionat amb el Programa de Projectes Innovadors, patrocinat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Les seixanta empreses participants van intercanviar experiències i van elaborar una dinàmica de grup, coordinada pel consultor de CumClavis, Manel Muntada, perquè l’empresari reflexionés sobre quin podria ser un valor afegit per la seva empresa.

En aquest acte van presentar la seva experiència el co-fundador de Nockin, Toni Campos, buscador social de serveis entre persones i  Martí Terés, gerent de la producció artesanal d’olis i vinagres Oleum Flumen, de la comarca de les Garrigues.

Marta Canyelles, responsable del programa de nous filons d’ocupació del Servei d’Ocupació de Catalunya, va recalcar que estava molt impressionada del projecte de transferència, implantació i consolidació del Codi de Gestió Sostenible pel seu caràcter innovador i encoratjava altres comarques a seguir l’exemple.

Seguidament es va donar pas a la Mostra de productes de les empreses participants i a la seva interrelació per aconseguir una possible cooperació entre elles.

La Mostrava tenir molt d’èxit i es preveu la realització d’un segona edició, properament.

 

Més informació: nota de premsa de l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura

Compartiu-ho amb: