Últim ple de la legislatura abans de la constitució del nou Consell

6 de juliol de 2011

Aquest dimarts al vespre els consellers i conselleres de la legislatura 2007-2011 del Consell Comarcal del Ripollès es van reunir oficialment per última vegada en un ple extraordinari per aprovar la sessió anterior. Va ser un ple de comiats, que va acabar amb un brindis per part de tots els assistents. El president sortint, Enric Pérez, i el cap de l'oposició, Miquel Rovira, van agrair-se mútuament la feina feta durant els darrers quatre anys i el bon ambient i la cordialitat amb què han actuat govern i oposició per tirar endavant la tasca del Consell. Pérez i Rovira seran els protagonistes, aquest dijous, del ple de constitució del nou Consell Comarcal del Ripollès, en què, amb tota probabilitat, el primer cedirà el lloc al segon.

"Avui tanquem una etapa i molts de nosaltres n'obrirem una altra a nivell personal i professional. Hem d'agrair tot el que hem après i la feina que hem fet entre tots enmig d'un bon ambient, amb entesa, diàleg i concòrdia. Crec que la responsabilitat que hem tingut govern i oposició ha fet possible tirar endavant els serveis prestats a pobles i persones malgrat els anys difícils que ens han tocat viure". Amb aquestes paraules, Enric Pérez, s'acomiadava dels consellers en el seu últim acte públic oficial com a president del Consell Comarcal del Ripollès.

També va dir unes paraules el cap de l'oposició, Miquel Rovira, que va subscriure les paraules de Pérez, va mostrar la seva satisfacció per haver pogut participar i fer aportacions en projectes importants que han fet avançar la comarca i va recordar que "per sobre de les sigles i dels partits, tenim uns pobles a qui hem de donar servei, i això és el que ens ha de fer anar tots a una".

Finalment, va prendre la paraula Manel Palau, que deixa la política a partir d'aquest dijous després d'una llarga trajectòria com a alcalde de Campelles i conseller comarcal. Palau va parlar en nom dels ajuntaments petits: "sense el recolzament del Consell Comarcal, els pobles petits no podríem tirar endavant. Gràcies a totes les persones i professionals d'aquesta casa que ho fan possible".

Després del ple, els consellers i conselleres van fer un brindis en un ambient coridal i distès per tancar la legislatura.

Compartiu-ho amb: