Ple de cartipàs el dimarts 19 de juliol

14 de juliol de 2011

El dimarts que ve, 19 de juliol, a les 8 del vespre, el Consell Comarcal del Ripollès celebrarà un ple extraordinari a la sala de plens de la corporació per definir el nou cartipàs comarcal. A banda de presidència, hi haurà quatre vicepresidències no remunerades i quatre àrees diferenciades: Serveis Personals, Promoció Econòmica, Territori i Sostenibilitat i Hisenda, Règim Interior i Assistència a Municipis.

Els responsables de les quatre àrees seran també els quatre vicepresidents amb què comptarà l'ens per al mandat 2011-2015:

Pel que fa a l'Àrea de Serveis Personals, la seva responsable serà Imma Constans. Les subàrees seran per Jeroni Marín (Cultura), Juan Bautista Cruz (Esports) i Montserrat Portabella (Joventut i Ensenyament).

  

Imma Constans (alcaldessa de Queralbs) i Jeroni Marín (regidor Aj. Planoles)

 

Juan B. Cruz (regidor Aj. Gombrèn) i Montse Portabella (regidora Aj. Campdevànol)

 

Pel que fa a l'Àrea de Promoció Econòmica, el seu responsable serà Raimon Traver, mentre que la subàrea de Turisme estarà encapçalada per Josep Coma.

 

Raimon Traver (regidor Aj. Sant Joan) i Josep Coma (alcalde de Molló)

 

Pel que fa a l'Àrea de Territori i Sostenibilitat, el seu resposable serà Marc Prat. La subàrea de Cooperació comptarà amb Joan Bernadas al capdavant.

 

Marc Prat (alcalde de Ribes de Freser) i Joan Bernadas (regidor Aj. Toses)

 

Finalment, l'Àrea d'Hisenda i Règim Interior i Assistència als Municipis estarà encapçalada per Xavier Cima.

Xavier Cima (regidor Aj. Ripoll)

 

En el ple extraordinari de dimarts que ve també hi haurà la presa de possessió de Teresa Jordà i Roura com a nova consellera comarcal, s'establirà la periodicitat de les sessions ordinàries del Ple i del Consell d'Alcaldes i es crearan la Comissió Informativa i de Seguiment de la Gestió, la Comissió Especial de Comptes i la Junta de Portaveus, entre d'altres punts.

Compartiu-ho amb: