Els ajuts Leader es donen a conèixer al territori

15 de juliol de 2011

A les portes d'una nova convocatòria d'ajuts Leader, els grups locals que gestionen aquests ajuts al Ripollès, Osona, l'Alt Empordà, la Garrotxa, el Pla de l'Estany i la Catalunya Central continuen amb la tasca de difusió entre els sectors econòmics que hi poden estar interessats. El divendres passat es va fer una xerrada adreçada a gestories i assessories d'Osona des de l'auditori Unnim de Vic.

Responsables de les gestories i assessories més rellevants d’Osona van assistir a la jornada organitzada conjuntament per ADRI-NOC, l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i l’Associació de Desenvolupament Rural de la Catalunya Central. L’objectiu era donar a conèixer els ajuts als membres d’aquests col·lectius, atesa la seva estreta relació amb el teixit empresarial de la comarca d’Osona. L’àmbit d’actuació dels tres grups d’acció local és de 28 municipis.

Els ajuts Leader s’adrecen a les microempreses en general i a les PIME’s dels sectors turístic i de transformació de productes agroalimentaris i permeten finançar fins a un 35% de les seves inversions a fons perdut. A més, els tres grups proporcionen un assessorament gratuït als beneficiaris per desenvolupar millores en el seus sistemes de gestió segons els principis de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE).

Tot i que la convocatòria d’ajuts no s’ha obert encara, les persones interessades poden sol·licitar informació sobre el procediment de presol·licitud  al 972704499,enviant un correu electrònic a gerencia@ripollesgesbisaura.org o bé adreçant-se a les dependències que l’associació té ubicades al Consorci Ripollès Desenvolupament, carrer Joan Miró 2-4 del Polígon Els Pintors de Ripoll (de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00) o bé al Consorci Vall del Ges Orís i Bisaura, carrer Enric Prat de la Riba,17-19 de Torelló (dimarts i dijous de 09:00 a 14:00).

 

Més informació: nota de premsa de l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura

Compartiu-ho amb: