El Ple del Consell informa sobre el cartipàs comarcal

Portada » Notícies » Noticies » El Ple del Consell informa sobre el cartipàs comarcal

El Ple del Consell informa sobre el cartipàs comarcal

Publicat el

El ple extraordinari d’ahir al vespre va servir per donar compte del nou cartipàs comarcal i per establir els diferents òrgans de govern i comissions informatives del Consell Comarcal i la seva periodicitat. També es van establir els portaveus dels diferents grups amb representació al Consell: Montse Portabella per CiU, Enric Pérez pel PSC i M.Carme Freixa per ERC.

També es van establir les retribucions i indemnitzacions dels càrrecs electes, que disminueixen més de 15.000 euros respecte del mandat anterior. Pel que fa a les indemnitzacions dels consellers comarcals, seran de 250 euros bruts per cada assistència a les sessions ordinàries del Ple, de 155 euros bruts per cada assistència a les sessions ordinàries del Consell de Govern per aquells consellers que en formen part i les dels portaveus dels grups polítics comarcals seran de 100 euros bruts per cada assistència a la Junta de Portaveus.

Pel que fa a les retribucions, l’únic càrrec amb dedicació exclusiva és el de president, que rebrà una retribució bruta anual de 49.500 euros. I pel que fa a les assignacions anuals als grups polítics seran, pels grups amb 5 consellers o menys, de 1.600 euros més cent euros per cada conseller comarcal que el composa i, pels grups amb més de 5 consellers, 2.100 euros més cent euros per cada conseller comarcal que el composa.

 

Més informació sobre el cartipàs del mandat 2011-2015: Ple de cartipàs el dimarts 19 de juliol