El Ple del Consell informa sobre el cartipàs comarcal

20 de juliol de 2011

El ple extraordinari d’ahir al vespre va servir per donar compte del nou cartipàs comarcal i per establir els diferents òrgans de govern i comissions informatives del Consell Comarcal i la seva periodicitat. També es van establir els portaveus dels diferents grups amb representació al Consell: Montse Portabella per CiU, Enric Pérez pel PSC i M.Carme Freixa per ERC.

També es van establir les retribucions i indemnitzacions dels càrrecs electes, que disminueixen més de 15.000 euros respecte del mandat anterior. Pel que fa a les indemnitzacions dels consellers comarcals, seran de 250 euros bruts per cada assistència a les sessions ordinàries del Ple, de 155 euros bruts per cada assistència a les sessions ordinàries del Consell de Govern per aquells consellers que en formen part i les dels portaveus dels grups polítics comarcals seran de 100 euros bruts per cada assistència a la Junta de Portaveus.

Pel que fa a les retribucions, l’únic càrrec amb dedicació exclusiva és el de president, que rebrà una retribució bruta anual de 49.500 euros. I pel que fa a les assignacions anuals als grups polítics seran, pels grups amb 5 consellers o menys, de 1.600 euros més cent euros per cada conseller comarcal que el composa i, pels grups amb més de 5 consellers, 2.100 euros més cent euros per cada conseller comarcal que el composa.

 

Més informació sobre el cartipàs del mandat 2011-2015: Ple de cartipàs el dimarts 19 de juliol

Compartiu-ho amb: