El Bus de les Festes comença la ‘temporada alta’ i incorpora Campelles

25 de juliol de 2011

busA les portes del mes d’agost, el Bus de les Festes es prepara per fer el gruix del servei. Aquest dissabte passat, 23 de juliol, portava els joves a la festa major de Queralbs i, de cara al mes d’agost, serà el torn de les festes majors de Pardines (6 d’agost), Ribes de Freser (13 d’agost), Planoles (20 d’agost) i Vallfogona de Ripollès (27 d’agost). Entremig, cal afegir-hi un servei de bus nou que portarà els usuaris que ho desitgin al concert jove de la festa d’estiu de Campelles, el dia 26 d’agost. El Bus de les Festes tancarà temporada el mes de setembre amb les festes majors de Sant Pau de Segúries (2 de setembre), Gombrèn (3 de setembre), Sant Joan de les Abadesses (10 de setembre) i Campdevànol (17 de setembre). Més informació i horaris

Compartiu-ho amb: