Manifest del Consell Comarcal del Ripollès a favor de mantenir el model d’urgències actual i tots els serveis d’ambulàncies

Portada » Notícies » Noticies » Manifest del Consell Comarcal del Ripollès a favor de mantenir el model d’urgències actual i tots els serveis d’ambulàncies

Manifest del Consell Comarcal del Ripollès a favor de mantenir el model d’urgències actual i tots els serveis d’ambulàncies

Publicat el

El Consell Comarcal del Ripollès es vol sumar al rebuig mostrat des de diversos ajuntaments de la comarca, entitats i associacions, a la reorganització del servei d'atenció continuada i a la supressió d'una ambulància al Baix Ripollès. És per això que s'ha fet un manifest, subscrit per equip de govern i oposició, en què es mostra aquest malestar i es demana una reunió del Govern Territorial de Salut, on poder debatre el nou model sanitari proposat amb els agents del territori implicats. Podeu llegir el manifest aquí.