Uns 70 joves participen en el primer ‘Gaudeix de l’estiu’ comarcal

28 de juliol de 2011

El passat divendres dia 22 de juliol es va posar punt i final a la primera edició de les activitats per a joves sota el nom de Gaudeix de l'estiu al Ripollès 2011. Unes activitats que han estat organitzades conjuntament des del Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès, l'Ajuntament de Ripoll, l'Ajuntament de Campdevànol, l'Ajuntament de Ribes de Freser, l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, l'Ajuntament de Camprodon i el Pla de Desenvolupament Comunitari de Ripoll (PDC).

 

La iniciativa, que va començar a principis del mes de juliol i s'ha allargat durant tres setmanes, va sorgir fruit de la necessitat detectada per part dels tècnics de joventut d'oferir activitats de lleure durant l'estiu, per a joves entre 12 i 17 anys. I amb aquest objectiu es va crear un programa d'activitats que, entre d'altres, ha comptat amb una acampada, una sortida al parc aquàtic, un taller d'acrobàcies, una sortida al paint ball o un sopar final. En total, una quinzena d'activitats, que s'han realitzat al llarg del mes de juliol  i que han comptat amb la participació de gairebé 70 joves d'arreu de la comarca.

Des de la organització se'n fa una valoració molt positiva ja que la iniciativa ha tingut una bona rebuda entre els i les joves de la comarca, que han participat activament a les activitats d'estiu. És per això que es preveu donar continuïtat a aquest projecte de lleure, ja sigui amb properes edicions del Gaudeix de l'estiu o amb altres activitats que es puguin portar a terme al llarg de l'any a la comarca.

  

Una sortida al parc aquàtic, una acampada (foto dels guanyadors del joc de nit), un taller d'acrobàcies i una sortida per fer paintball han estat algunes de les activitats dutes a terme

Podeu veure galeries de fotos a la pàgina del Facebook del Pla de Desenvolupament Comunitari de Ripoll (PDC).

Compartiu-ho amb: