Intercanvi entre el Ripollès i el conflent en el marc de la Universitat Catalana d’Estiu

2 d'agost de 2011

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira i l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, seran presents a la inauguració de la Universitat Catalana d’Estiu, que des de fa 43 anys es celebra al municipi de Prada, a la comarca del Conflent (Catalunya Nord).

Serà el dimecres 17 d’agost en una jornada en què previst assistir-hi el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i que consistirà en una recepció per part del batlle de Prada, Joan Castex, a les 10 del matí i en un acte d’inauguració amb Boi Ruiz, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Joan Castex i Jordi Sales, president de la Universitat Catalana d’Estiu, a les 12 del migdia. L’acte inclourà una lliçó inaugural a càrrec de Joaquim Torres, president de la Societat Catalana de Sociolingüística (Institut d’Estudis Catalans) sobre La presència social de la llengua catalana.

Rovira i Munell han estat convidats a l’esdeveniment per part de la Mancomunitat Comarcal del Conflent amb la voluntat de fer un intercanvi d’experiències entre ambdós territoris. Després de dinar es farà una trobada entre els reprentants ripollesos i els de la comarca del Conflent on, per part del Consell Comarcal del Ripollès, Rovira farà una presentació de les tasques que desenvolupa l’ens comarcal.

Compartiu-ho amb: