Nou dispensador amb material turístic per promocionar la comarca entre els visitants

26 d'agost de 2011

Durant aquest estiu, el Consorci Ripollès Desenvolupament ha repartit 25.000 fulletons promocionals de la comarca a més de 300 establiments i punts d'interès del Ripollès per tal de donar a conèixer el potencial turístic de la comarca als visitants. Una acció inclosa dins el Pla de Dinamització de Producte Turístic Terra de Comtes i Abats.

S'ha repartit un dispensador per posar-hi el mateial turístic amb fulletons del Centre d'Interpretació del Mite del Comte Arnau de Sant Joan de les Abadesses, el nou mapa turístic "No t'ho pots perdre" amb els principals atractius turístics del Ripollès, la guia serveis turístics i agroalimentaris del Ripollès i el fulletó de Turisme Actiu.

Segons els tècnics de l'Àrea de Turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament, el dispensador dóna un valor afegit al material promocional existent, consolida una imatge de qualitat i reforça la marca i el producte turístic de Terra de Comtes i Abats.

El material s'ha fet arribar a hotels, hostals, càmpings, albergs, restaurants, oficines de turisme i alters punts d'interès com benzineres, botigues d'esports, etc.

 

Més informació: nota de premsa del Consorci Ripollès Desenvolupament

Compartiu-ho amb: