L’Escola de Música del Ripollès engega nou curs amb mateix nombre d’alumnes i una seu menys

6 de setembre de 2011

El proper dilluns 12 de setembre arrencarà un nou curs de l’Escola Comarcal de Música del Ripollès amb uns 190 alumnes. Una xifra que podria augmentar en els propers dies perquè el període de matrículació a les classes d’instruments, llenguatge musical i als tallers encara està obert. De fet, s’espera mantenir el mateix nombre d’alumnes que en cursos anteriors, al voltant de 220. La principal novetat d’aquest curs 2011-2012 és la supressió de la seu de Campdevànol a petició del propi Ajuntament per motius econòmics.

S’espera que els prop de 30 alumnes matrículats enguany a la població es traslladin a la seu de Ripoll, que ja compta amb un centenar de matrículats. Les 3 seus restants seran a Planoles (5 alumnes), Camprodon (26 alumnes) i Sant Joan de les Abadesses (30 alumnes)*. *Xifres provisionals

Un any més l’escola ofereix de manera gratuïta el primer curs d’iniciació musical als nens de P5, fet que respon a la importància que el centre dóna a la formació musical per a l’educació i desenvolupament dels més petits.

Classe de bateria a la seu de Ripoll. Curs 2010-2011

Enguany s’ofereixen classes per aprendre a tocar fins a 13 instruments: l’acordió diatònic, l’acordió cromàtic, el baix elèctric, la flauta travessera, la guitarra elèctrica, el clarinet, el saxofon, la guitarra, la bateria, el piano, el violí, el violoncel i el contrabaix. També es poden cursar classes de llenguatge musical (inicial, grau elemental, grau professional i adults), de cant, de grups instrumentals i tallers (de gralla, de balls tradicionals, de djembe, etc.).

Seu de l'Escola Comarcal de Música de Ripoll

Els interessats es poden adreçar l’escola més propera, trucar al 972 700 638 (dimarts de 16 a 20h i dijous de 10 a 14h i de 16 a 20h) o enviar un correu a escolamusica@ripolles.cat.

A l’apartat de l’Escola Comarcal de Música del Ripollès d'aquesta pàgina web s’hi poden trobar penjats els preus i els horaris.

Compartiu-ho amb: