Nova ubicació del Consorci de Benestar Social i nou horari d’obertura del Consell

8 de setembre de 2011

La cinquantena de professionals que treballen al Consorci de Benestar Social del Ripollès han deixat els despatxos que ocupaven a la primera planta del Consell Comarcal del Ripollès i s’han ubicat a la planta baixa del mateix edifici, situat al C/Progrés núm. 22 de Ripoll. 

D’aquesta manera s’ha millorat l’accessibilitat a les instal·lacions, que ara es troben a peu de carrer, així com el servei ofert per les professionals que gestionen els serveis socials dels 19 pobles de la comarca.

La cerca d’un nou espai de treball comú era un objectiu pendent des de la creació del Consorci, el gener de 2010, ja que es volia ajuntar les treballadores dels serveis socials del Consell amb les de Ripoll. Un objectiu que es va fer més urgent quan, a finals de 2010, una fuita d’aigua a l’oficina de la plaça Josep Terradellas de Ripoll va obligar a traslladar les professionals que hi treballaven en espais provisionals de l’edifici del Consell.

Ara els espais que ocupa el Consorci són els que ocupava el Centre d’Autoformació i Escola d’Adults del Ripollès, que ja s’ha traslladat a la 3a planta de l’edifici Modest Sayós de Ripoll, al nou Centre Formatiu del Ripollès, on ja iniciarà les classes del curs 2011-2012.

Nou horari d’obertura de l’edifici del Consell i del Consorci:

El  trasllat del Centre d’Autoformació farà que l’edifici ja no hagi d’obrir les tardes de dilluns a divendres fins a les 9 del vespre, a causa de les classes que s’impartien. Per això es canviarà l’horari d’obertura d’hivern, sense que signifiqui modificar les hores d’atenció al públic. Un nou horari que s’aplicarà a partir de dilluns que ve i que suposarà un important estalvi energètic.

L’horari d’obertura i atenció al públic serà el següent:

A partir de l’11 de setembre fins al 31 de maig

Matins: de dilluns a divendres de 8 a 15h.

Tardes: dilluns i dimarts de 16 a 18.30h.

De l’1 de juny fins a l’11 de setembre (el mateix que hi havia fins ara)

Matins: de dilluns a divendres de 8 a 15h.

Compartiu-ho amb: