El primer blogtrip internacional al Pirineu de Girona passarà pel Ripollès

Portada » Notícies » Noticies » El primer blogtrip internacional al Pirineu de Girona passarà pel Ripollès

El primer blogtrip internacional al Pirineu de Girona passarà pel Ripollès

Publicat el

Un grup de 10 blocaires de primer nivell mundial, opinadors de viatges referents a Internet, participaran en el primer blogtrip que tindrà lloc al Pirineu de Girona i que passarà pel Ripollès. El grup començarà el viatge el proper dilluns 26 de setembre a la Cerdanya, continuarà pel Ripollès i la Garrotxa i acabarà a l'Alt Empordà el dilluns 3 d'octubre. La idea és que aquests grans influenciadors de viatges mundials, amb milers de seguidors dels seus blocs i Twitters, promoguin les zones que visitaran a través de les seves plataformes de difusió.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona és l'organitzador d'aquest primer blogtrip internacional Pirineu de Girona, acció promocional de màrqueting i comunicació, dirigida exclusivament a un seleccionat grup de blocaires internacionals de primer nivell amb la clara voluntat de donar a conèixer els productes, recursos i serveis turístics de la destinació Pirineu de Girona a milions de turistes, visitants i viatgers a través de les xarxes socials.

Donant suport al Patronat, el Consorci Ripollès Desenvolupament ha col·laborat i gestionat el blogtrip durant els dos dies que el grup estarà al Ripollès i ha donat suport econòmic a l'acció a través del Pla de Dinamització del Producte Turístic Terra de Comtes i Abats.

Des de l'Àrea de Turisme del Consorci, es considera una gran acció promocional estratègica pel turisme de la comarca ja que es donarà a conèixer a milions de turistes, visitants i viatgers a través de les xarxes socials (possibles visitants futurs), que coneixeran els atractius i recursos naturals i patrimonials del Pirineu de Girona.

Per entendre les dimensions d'aquesta acció promocional i com a referent, es pot recuperar l'experiència prèvia del primer blogtrip internacional Costa Brava Girona, promogut i organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona el mes de maig 2011. Hi varen participar 16 blocaires i opinadors de viatges internacionals, que varen generar en només nou dies més de 15 milions d’impressions a Twitter arreu del món. Actualment, ja hi ha 50 apunts publicats, 20 dels quals han estat publicats al web de Lonely Planet, el mitjà en línia de referència de turisme i viatges a tot el món. Tot just fa només unes setmanes va sortir una menció al National Geographic.

En aquesta acció, BLOGTRIP PIRINEU DE GIRONA #inPyrenees, hi participen prescriptors i opinadors turístics de referència a Internet com el britànic Paul Steel, blocaire especialitzat en viatges de senderisme i excursionisme, gestor del portal www.baldhiker.com i amb més de 177.000 seguidors al Twitter. També es compta amb la presència de les nord-americanes Julie Collazo, editora en cap de www.matadornetwork.com, comunitat de viatges dedicada a la creació i difusió de continguts en línia de forma interactiva i Kathryn Marie Halverson, editora de la revista de viatges National Geographic amb presència a les xarxes socials. Es destaca també la participació de l’asiàtica Nelly Huang, blocaire de viatges del portal www.wildjunket.com i col·laboradora de Lonely Planet.

El blogtrip pot seguir-se pel Twitter des dels perfils @visitcostabrava, en anglès, @pirineudegirona, en català i castellà, a més, del hashtag #inPyrenees.

 

Més informació: nota de premsa del Consorci Ripollès Desenvolupament

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page