El primer blogtrip internacional al Pirineu de Girona passarà pel Ripollès

22 de setembre de 2011

Un grup de 10 blocaires de primer nivell mundial, opinadors de viatges referents a Internet, participaran en el primer blogtrip que tindrà lloc al Pirineu de Girona i que passarà pel Ripollès. El grup començarà el viatge el proper dilluns 26 de setembre a la Cerdanya, continuarà pel Ripollès i la Garrotxa i acabarà a l'Alt Empordà el dilluns 3 d'octubre. La idea és que aquests grans influenciadors de viatges mundials, amb milers de seguidors dels seus blocs i Twitters, promoguin les zones que visitaran a través de les seves plataformes de difusió.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona és l'organitzador d'aquest primer blogtrip internacional Pirineu de Girona, acció promocional de màrqueting i comunicació, dirigida exclusivament a un seleccionat grup de blocaires internacionals de primer nivell amb la clara voluntat de donar a conèixer els productes, recursos i serveis turístics de la destinació Pirineu de Girona a milions de turistes, visitants i viatgers a través de les xarxes socials.

Donant suport al Patronat, el Consorci Ripollès Desenvolupament ha col·laborat i gestionat el blogtrip durant els dos dies que el grup estarà al Ripollès i ha donat suport econòmic a l'acció a través del Pla de Dinamització del Producte Turístic Terra de Comtes i Abats.

Des de l'Àrea de Turisme del Consorci, es considera una gran acció promocional estratègica pel turisme de la comarca ja que es donarà a conèixer a milions de turistes, visitants i viatgers a través de les xarxes socials (possibles visitants futurs), que coneixeran els atractius i recursos naturals i patrimonials del Pirineu de Girona.

Per entendre les dimensions d'aquesta acció promocional i com a referent, es pot recuperar l'experiència prèvia del primer blogtrip internacional Costa Brava Girona, promogut i organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona el mes de maig 2011. Hi varen participar 16 blocaires i opinadors de viatges internacionals, que varen generar en només nou dies més de 15 milions d’impressions a Twitter arreu del món. Actualment, ja hi ha 50 apunts publicats, 20 dels quals han estat publicats al web de Lonely Planet, el mitjà en línia de referència de turisme i viatges a tot el món. Tot just fa només unes setmanes va sortir una menció al National Geographic.

En aquesta acció, BLOGTRIP PIRINEU DE GIRONA #inPyrenees, hi participen prescriptors i opinadors turístics de referència a Internet com el britànic Paul Steel, blocaire especialitzat en viatges de senderisme i excursionisme, gestor del portal www.baldhiker.com i amb més de 177.000 seguidors al Twitter. També es compta amb la presència de les nord-americanes Julie Collazo, editora en cap de www.matadornetwork.com, comunitat de viatges dedicada a la creació i difusió de continguts en línia de forma interactiva i Kathryn Marie Halverson, editora de la revista de viatges National Geographic amb presència a les xarxes socials. Es destaca també la participació de l’asiàtica Nelly Huang, blocaire de viatges del portal www.wildjunket.com i col·laboradora de Lonely Planet.

El blogtrip pot seguir-se pel Twitter des dels perfils @visitcostabrava, en anglès, @pirineudegirona, en català i castellà, a més, del hashtag #inPyrenees.

 

Més informació: nota de premsa del Consorci Ripollès Desenvolupament

Compartiu-ho amb: