Campdevànol acull el 2n Enkomarca’t

23 de setembre de 2011

La segona edició de la festa del jovent del Ripollès, l’Enkomarca’t, serà una realitat el proper dissabte 1 d’octubre. Un any després d’organitzar-se la primera edició a Sant Joan de les Abadesses, serà el torn de Campdevànol. Així es va confimar en la Taula de Joves del Ripollès, que va tenir lloc a principis d’any.

La Taula de Joves, el Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès, l’ajuntament i diverses entitats juvenils de la comarca s’han implicat en l’organització del segon certamen, que tindrà la mateixa imatge que la primera edició, fuit d’un concurs de logotip que va guanyar el santjoaní Pere Esquerrà i Dilmé.

El segon Enkomarca’t combinarà activitats esportives com torneigs de pàdel i futbol7, skate i un obert d’escalada, amb tallers, una gimcana, una cercavila, un sopar de joves i un concert amb grups novells de la comarca. Els grups que tocaran, la Bella i les Bèsties, Stamps, Martell Roig i Intoxi.cattindran una bona oportunitat, alguns la primera, per donar a conèixer el seu treball dalt d’un escenari davant d’un públic nombrós. S’espera arribar i superar els 150 participants al sopar de fa un any.

Igual que l’any passat, l’Enkomarca’t arrencarà amb una xerrada i un debat sobre polítiques de joventut amb la participació d’alcaldes i regidors per donar a conèixer experiències i projectes de municipis del Ripollès i d’altres comarques i hi haurà el bus de la festa gratuït per facilitar la participació de joves d’arreu de la comarca.

Les activitats tindran lloc en diferents punts de la població, com el Centre Cívic La Confiança, el camp de futbol, el Rocòdrom de Can Branques o la plaça coberta del barri de l'Estació i seran realitat gràcies a la implicació d’entitats locals i de la comarca, com el Grup Excursionista de Campdevànol, el Cau dels Vàndals, el Kol·lectiu Campdevànol, els Grallers de Campdevànol, Ribes de Freser, Vallfogona i Ripoll, l’Esplai el Gall Xafarder de Ripoll i l’Esplai Somnis de Sant Joan de les Abadesses.

La segona edició de l’Enkomarca’t ha de servir, segons Miquel Rovira, president del Consell Comarcal del Ripollès, per continuar treballant per “compartir experiències i per la coneixença mútua dels joves i dels que treballen per als joves”.

Antecedents

La idea de l’Enkomarca’t va sorgir de la Taula de Joves del Ripollès, creada l’octubre de 2009 com a punt de trobada de joves d’arreu de la comarca coordinat des del Servei de Joventut del Consell Comarcal.

Programació

Matí

11h Xerrada i debat sobre polítiques de Joventut al Centre Cívic La Confiança

10 a 14h Activitats d’iniciació a l’escalada al Rocòdrom de Can Branques (Organitza G.E.C)

Tarda

14h Torneig de pàdel

16h Obert d’escalada CAMPDENBLOCK (Organtiza G.E.C)

17h Taller de còctels

18h Torneig de Futbol7

18h Best Trick d’Skate (Organitza SKR)

19h Gimcana (Organitza Cau dels Vàndals, Esplai el Gall Xafarder i Esplai Somnis)

20.30h Cercavila (A càrrec dels Grallers de Campdevànol, Ribes de Freser, Vallfogona i Ripoll)

Nit

21.30h Sopar de joves (Organitza el Cau del Vàndals)

23 a 3.30h Concert amb la Bella i les Bèsties, Stamps, Martell Roig i Intoxi.cat a la plaça coberta del barri de l'Estació (Organitza Kol·lectiu Kampdevànol)

 

Pàgina web i Facebook de Joventut

Tots els detalls de l’Enkomarca’t, així com els horaris de les activitats i del bus de la festa i les inscripcions es poden trobar a la pàgina web del Servei de Joventut del Consell Comarcal: http://joventut.es.cat i al perfil de Facebook de Joventut Ripollès.


 

Més informació: Galeria de fotos de l'Enkomarca't 2010 a Sant Joan de les Abadesses

Compartiu-ho amb: