2n fòrum sobre polítiques de Joventut a l’Enkomarca’t 2011

26 de setembre de 2011

La segona festa del jovent del Ripollès, l'Enkomarca't, que tindrà lloc aquest proper dissabte 1 d'octubre a Campdevànol comptarà, com l'any passat, amb una xerrada i un debat sobre polítiques de Joventut amb la participació d'alcaldes i regidors. Començarà a les 11 del matí al Centre Cívic La Confiança.

Els objectius d'aquest fòrum són donar a conèixer diverses experiències laborals per donar eines als regidors de Joventut i transmetre la importància de la participació dels joves en la redacció dels plans locals de Joventut.

La jornada comptarà amb la benvinguda de l'alcalde de Campdevànol, Joan Manso, una presentació de la consellera comarcal de Joventut del Ripollès, Montserrat Portabella i una salutació de la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Anna Prior. Tot seguit es donaran a conèixer tres experiències: el projecte formatiu "Brigada Jove" de Riudellots de la Selva, el projecte "Anem per feina" de formació i treball per als joves de Sils i el procés participatiu de Vallfogona de Ripollès per a l'elaboració del seu pla local de Joventut. Finalment, hi haurà un torn obert de paraules.

Programa de la jornada

Més informació sobre l'Enkomarca't 2011:

Campdevànol acull el 2n Enkomarca't

Pàgina web del Servei de Joventut del Ripollès

Dimarts 27 de setembre, a les 20.30h al programa Magazín de Televisió del Ripollès

Compartiu-ho amb: