El nom del Ripollès al camp del Girona F.C

Portada » Notícies » Noticies » El nom del Ripollès al camp del Girona F.C

El nom del Ripollès al camp del Girona F.C

Publicat el

Aquest dissabte 24 de setembre passat, el president del club de futbol del Girona, Ramon Vilaró, i el de la Diputació de Girona, Jaume Torramadé, van encapçalar l’acte de descoberta de les plaques que donen nom a les set portes d’accés de l’estadi de Montilivi, que s’han batejat amb el nom de les comarques gironines: Gironès, Pla de l’Estany, Baix Empordà, Alt Empordà, Cerdanya, La Garrotxa i la Selva. També es va descobrir la placa del Ripollès, que dóna nom a la via d’accés al camp annex, on entrenen els jugadors del Girona F.C.

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, i el conseller comarcal d’Esports, Juan B. Cruz, convidats per l’entitat esportiva, van assistir a l’acte protocol·lari i al posterior partit entre el Girona i Las Palmas, que va acabar amb victòria dels locals per 4 gols a 2. Rovira i Cruz han felicitat la inciativa i han destacat el bon tracte rebut i “l’orgull que els jugadors del Girona es trobin cada dia amb el nom de la nostra comarca quan vagin a entrenar”.

A la inauguració també hi van assistir representants d’altres consells comarcals gironins, així com del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona.

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page