El nom del Ripollès al camp del Girona F.C

27 de setembre de 2011

Aquest dissabte 24 de setembre passat, el president del club de futbol del Girona, Ramon Vilaró, i el de la Diputació de Girona, Jaume Torramadé, van encapçalar l’acte de descoberta de les plaques que donen nom a les set portes d’accés de l’estadi de Montilivi, que s’han batejat amb el nom de les comarques gironines: Gironès, Pla de l’Estany, Baix Empordà, Alt Empordà, Cerdanya, La Garrotxa i la Selva. També es va descobrir la placa del Ripollès, que dóna nom a la via d’accés al camp annex, on entrenen els jugadors del Girona F.C.

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, i el conseller comarcal d’Esports, Juan B. Cruz, convidats per l’entitat esportiva, van assistir a l’acte protocol·lari i al posterior partit entre el Girona i Las Palmas, que va acabar amb victòria dels locals per 4 gols a 2. Rovira i Cruz han felicitat la inciativa i han destacat el bon tracte rebut i “l’orgull que els jugadors del Girona es trobin cada dia amb el nom de la nostra comarca quan vagin a entrenar”.

A la inauguració també hi van assistir representants d’altres consells comarcals gironins, així com del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona.

Compartiu-ho amb: