Torna el ’19×19′ amb una entrevista al president del Consell Comarcal, Miquel Rovira

29 de setembre de 2011

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, serà el protagonista del primer programa informatiu del Consell Comarcal del mandat 2011-1015. El programa, 19×19, emès per Televisió del Ripollès, es va deixar d'emetre fa uns mesos a causa de les eleccions municipals del 22 de maig. Ara s'encetarà una nova etapa amb moltes novetats que es podran veure a partir de l'octubre.

El primer programa, que s'emetrà avui (dijous 29 de setembre) a les 22.30h serà una edició especial que constarà d'una entrevista de mitja hora del periodista Josep Terrades al president del Consell, Miquel Rovira. En aquesta entrevista Rovira parlarà de com afronta el nou mandat i de quins seran els principals reptes i objectius i farà un repàs dels principals serveis que presta l'ens a persones i ajuntaments: des dels serveis socials del Consorci de Benestar Social del Ripollès fins a la promoció econòmica del Consorci Ripollès Desenvolupament, passant pel transport i menjador escolars, l'Escola Comarcal de Música, Joventut i Cultura, la gestió de residus i les deixalleries, el Refugi d'Animals del Ripollès, la gestió de les depuradores, el Servei d'Assistència Tència als municipis, la millora de camins rurals, etc.

El programa es repetirà el divendres 30 de setembre a les 13.30h i el dissabte 1 d'octubre a les 21.30h.

Compartiu-ho amb: