Centenars de joves al 2n Enkomarca’t, a Campdevànol

3 d'octubre de 2011

Bona valoració de la segona edició de l’Enkomarca’t, que dissabte va convertir Campdevànol en la capital jove del Ripollès. La majoria de les activitats van comptar amb molta participació, com el torneig de Futbol7, amb 6 equips de 10 persones cadascun o l’Open d’Skate, amb 8 participants i molt públic expectant.

Moltes persones també van participar a la cercavila, amb l’animació de colles de grallers de Campdevànol, Ribes, Vallfogona i Ripoll; el taller de còctels, la tercera edició de l’open d’escalada Campdenblock, el sopar de joves, organitzat per l’entitat el Cau dels Vàndals, amb uns 120 comensals i el concert del vespre, organitzat pel Kol·lectiu Kampdevànol, que va omplir la plaça coberta del barri de l’Estació de públic.

   

La xerrada i debat sobre polítiques de joventut del matí va comptar amb una desena de participants, regidors i tècnics de joventut de la comarca, i la presència de la coordinadora territorial de la Direcció General de Joventut a Girona, Anna Prior. Es van poder escoltar experiències de projectes de joventut molt interessants de Riudellots de la Selva, Sils i Vallfogona de Ripollès.

Només es va haver de suspendre una activitat per falta de participants, la gimcanca, mentre que el torneig de pàdel es va convertir en un partit no competititu pels pocs grups apuntats.

La jornada ha estat molt ben valorada per l’organització, el Servei de Joventut del Ripollès, que ha destacat que durant tot el dia hi va haver un “ambient molt sa i molta animació a l’hora de participar a les activitats proposades”. Tot fa pensar ja en un tercer Enkomarca’t.

 

Galeria de fotografies de l'Enkomarca't 2011

Compartiu-ho amb: