Miquel Rovira, a la portada de la Revista Més

4 d'octubre de 2011

Des de la setmana passada, la Revista Més, fins aleshores Més Osona, ha arribat al Ripollès. El mitjà, de difusió gratuïta, surt cada dimarts i fins ara només es podia trobar a la comarca d'Osona, on ja portava 499 números. Coincidint amb la sortida del número 500, el mitjà ha decidit fer una nova aposta i ampliar la seva distribució a la comarca veïna.

El número 501, que ha sortit avui i arribarà demà a la nostra comarca, ja conté informacions sobre el Ripollès, inclosa una entrevista al president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, que protagonitza la portada sota el titular "El triangle del senglar funciona". Llegiu l'entrevista al portal web: "El Ripollès l'hem de fer entre tots, amb un front comú".

Compartiu-ho amb: