Un any del Consell Comarcal del Ripollès a les xarxes socials

5 d'octubre de 2011

Avui fa un any que el Consell Comarcal del Ripollès va obrir una pàgina al Facebook i un perfil al Twitter. Pel que fa a la pàgina del Facebook, el Consell Comarcal compta amb 192 seguidors i una mitjana de 60 visites setmanals i de 110 usuaris actius mensuals (recompte dels darrers mesos de juliol, agost i setembre). Pel que fa al Twitter, el @CCRipolles 313 seguidors i ja ha fet uns 330 tweets.

La valoració de la presència del Consell a les xarxes socials és molt positiva ja que es considera un canal de comunicació més per arribar al major nombre de ciutadans possible a través d'una informació immediata que, a més, possibilita la interacció i la recollida d'impressions d'una manera directa. Des del Servei de Comunicació del Consell Comarcal es treballarà per aconseguir més ressò de l'activitat del Consell a través d'aquests canals, explorant noves vies d'interacció, com la possibilitat de fer sorteigs o de poder formular preguntes al president del Consell Comarcal del Ripollès. Propostes que s'estan recollint en un pla de comunicació 2.0 dins el propi Pla de Comunicació de la institució.

Compartiu-ho amb: