Agenda digital d’activitats turístiques per als visitants

11 d'octubre de 2011

⚠ ATENCIÓ: Aquesta pàgina ha quedat obsoleta. Si el que busqueu és l’agenda d’activitats del Ripollès, cliqueu aquí.

Un calendari digital per conèixer els principals esdeveniments turístics del Ripollès. Aquesta era una demanda formulada des del sector turístic per tal de facilitar la recerca d’informació d’interès per al visitant, que han fet realitat el Consorci Ripollès Desenvolupament i el Consell Comarcal del Ripollès.

El Consell Comarcal del Ripollès elabora una agenda de recull de les activitats dels 19 pobles de la comarca que s’agrupa en un sol document descarregable des de la pàgina web de la institució www.es.cat (fins al 2010 es publicava també en format paper). Un format, però, que no acabava de funcionar per aquells visitants que, planificant una estada a la comarca o visitant-la puntualment, volien fer una cerca més acotada de què es feia en uns dies concrets i obtenir més informació i enllaços de l’activitat en qüestió.

És per això que, aprofitant la informació de l’Agenda comarcal d’activitats i en col·laboració amb l’Àrea de Turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament, s’ha elaborat un calendari digital on es pot veure amb tot detall les activitats culturals (ex. cicle de concerts Romànic en viu), esportives (ex. duatló d’alta muntanya de Núria), lesfestes populars (ex. diada de Sant Gil a Núria), lesfestes majors (ex. festa major de Campdevànol) i lesfires i mercats (ex. Fira catalana de l’ovella de Ripoll)  que es fan a la comarca. Dins de cada activitat turística, s’hi pot trobar un link a una altra web amb més informació o un pdf amb el programa de l’activitat.

Aquests mesos d’estiu ja s’ha posat en funcionament des de la pàgina d’inici del web del Consell Comarcal www.es.cat i a través d’un enllaç mensual al portal turístic del Ripollès www.elripolles.com, des d’on també es pot accedir a l’Agenda comarcal d’activitats dels 19 municipis del Ripollès.

Compartiu-ho amb: