Visita de la coordinadora de l’Institut Català de les Dones al Consorci de Benestar Social del Ripollès

17 d'octubre de 2011

La nova coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones a Girona, Josefina Surina Gelis, farà una visita demà al matí a la seu del Consorci de Benestar Social del Ripollès, a l’edifici del Consell Comarcal, on es reunirà amb les Associacions de Dones i el Consell de Dones del Ripollès. En la reunió, en què també hi serà present el president del Consorci de Benestar Social, Miquel Rovira, s’exposaran les línies estratègiques de l’Institut Català de les Dones, es donarà compte del seguiment de les comissions de treball en els àmbits laboral i educatiu i es presenatarà l’apartat de Dones de la pàgina web del Consorci de Benestar Social del Ripollès, que està a punt de sortir a la llum.

Compartiu-ho amb: