Tota la informació turística del Ripollès cada mes en un butlletí

20 d'octubre de 2011

NEWSturisme és el nom que encapçala el nou butlletí electrònic mensual adreçat al sector turístic del Ripollès que ha posat en marxa l'Àrea de Turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament. Es tracta d'un recull de notícies que la voluntat de donar a conèixer de forma amena les tasques de desenvolupament turístic comarcal des de les tres àrees estratègiques en què es treballa: desenvolupament de producte turístic, promoció turística i formació i sensibilització del sector turístic del Ripollès. El primer número ja s'ha fet arribar a 400 destinataris.

En el primer número, enviat a meitat del mes d'octubre, s'hi recullen notícies com les del primer blogtrip Pirineu de Girona, el concurs fotogràfic del Ripollès, Vall del Ges, Orís i Bisaura o la posada en marxa d'una agenda digital d'activitats turístiques, es donen a conèixer productes turístics com la xarxa de senders Itinerànnia i es difonen cursos i jornades d'interès per al sector. Per completar la informació, també es donen a conèixer xifres turístiques, com el número i el perfil dels visitants del mes de setembre i es fa una entrevista a Annie Bennet, periodista del diari de Telegraph i blocaire que va participar en el blogtip Pirineu de Girona. Un format que es repetirà mes a mes.

Aquesta actuació forma part del projecte Treball a les 7 comarques i està subvencionada pel SOC i cofinançada pel Fons Social Europeu.

Més informació: nota de premsa del Consorci Ripollès Desenvolupament

Compartiu-ho amb: