Xerrades de l’Oficina del Consumidor per als comerciants de Ripoll

Portada » Notícies » Noticies » Xerrades de l’Oficina del Consumidor per als comerciants de Ripoll

Xerrades de l’Oficina del Consumidor per als comerciants de Ripoll

Publicat el

L'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor farà avui dues xerrades informatives adreçades als botiguers i comerciants de la Unió de Botiguers de Ripoll. A les 14.30h hi ha prevista una xerrada sobre tiquets de compra i a les 16.30h una segona explicació sobre les vendes especials. Es tracta de donar eines als comerciants per tal que els establiments tinguin clar com han d'actuar i que ho facin d'acord amb el marc normatiu del nou Codi de Consum català. Les dues sessions es faran a la seu de la Unió de Botiguers de Ripoll, a la Unió Intersectorial i Empresarial del Ripollès (C/Macià Bonaplata, 4).